Bemutatkozunk

Üdvözöljük a Termál Hotel Liget Érd honlapján!

Budapesttõl 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő Termál Hotel Liget***, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

 


A Termál Hotel Liget saját gyógyvízzel rendelkezik, amely 800 méter mélyből tör a felszínre. A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi gyógyvizes medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, a jacuzzi és a SPA részleg kínálata együttesen segítik hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.


Vendégeink részére ingyenes parkoló, röplabdapálya, napozó áll rendelkezésre. A szobák TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva. A földszinti közös helységekben a wifi díjtalanul használható.


A Termál Hotel Liget az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A szálloda jellege tálcán kínálja a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 110 fő és egy 40 fő befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.


Az egyéb kulturális programok lehetősége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelő szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy Ön valóban személyes szolgáltatásban részesüljön.


Megközelíthető:
Budapesttől az M7, M0 és M6 autópályákon, illetve a 7-es és 6-os úton. A szálloda Érd központjából a 746-os helyi buszjárattal közelíthető meg, kb. 10 perc, Termál fürdő megálló. Érd kedvező földrajzi adottsága lehetővé teszi, hogy a szálloda vendégei megismerkedjenek a környékkel és Budapest nevezetességeivel, a világörökség részeivel.

 

Elérhetőség:

Cím:             2030 Érd-Ófalu, Római út 9.

Telefon:       23/366-010

E-mail cím:   hotelerd@hotelerd.hu

 

 
Bemutatkozunk menüpont almenüpontjai:
Tekintse meg a Hotel bemutatkozó oldalát. 
Ide kattintva elolvashatja a szobák részletes leírását, feszereltségét. 

Családbarát szálláshely
Szállodánkba érkező kisgyermekes családok részére a következő eszközök használatát és lehetőségeket kínáljuk: gyermekágy fürdetőkád a fürdőszobában bili etetőszék szabadtéri gyermekmedence májustól szeptemberig... 
Kerékpárosbarát szálláshely
Kerékpáros vendégeinknek kínált szolgáltatásaink. 

Állatbarát szálláshely
Szállodánk a kisállattal érkező vendégeket is szívesen fogadja. Korlátozások: A gyógyfürdő területére tilos a kisállatot bevinni. 
Térkép
Érdekli Önt, hogy hol található a Termál Hotel Liget? Tekintse meg ezen a térképen. 
Érkezés
Távozás
IDŐJÁRÁS
Jelenlegi viszonyok
Érd
részben felhős
2 °C
Holnap
tiszta
Min.: -1 °C, Max.: 9 °C
Jelenleg 9 látogató van az oldalon.


TÉRKÉP
- ÚTVONAL
-
ELÉRHETŐSÉG
+36 (23)
366-010

Termál Hotel Liget Érd*** | Oldaltérkép | Adatvédelem | Impresszum